Consuadvies.nl

play free pokies
Persoonlijk Advies

wie is ConsuAdvies.nl

ConsuaAdvies.nl werd gelanceerd in 2011, en we staan vooral bekend door onze goede service, wij zijn een jong team,in  aanbieden van een onafhankelijke en onpartijdige vergelijking voor  internet ,mobiel , energie , autoverzekeringen,sim only uitvaartverzekering , zorgverzekering ,we adviseren u niet of geven geen aanbeveling, maar we geven duidelijke informatie zodat u een partij kunt vinden dat aan uw behoeften voldoet. vanzelfsprekend kunt u geheel gratis gebruik maken van onze site, wij zijn er voor u.

hoe verdient ConsuAdvies.nl zijn geld

We verdienen geld wanneer we voor onze klanten een nieuwe deal vinden voor hun huishoudelijke of zakelijk financiën. Elke keer dat iemand bijvoorbeeld een verzekeringsproduct koopt of zijn gas- of elektriciteitstarief wijzigt, nadat hij zijn nieuwe leverancier via ons heeft gevonden, krijgen we een vergoeding betaald. Deze vergoeding verandert de prijs die u aan de productleverancier betaalt niet en heeft ook geen invloed op de manier waarop we de producten rangschikken – wij sorteren altijd resultaten van laag naar hoog voor u. Simpel

Welke producten en diensten biedt ConsuAdvies.nl ?

We weten dat het beheren van uw financiën niet iets is waar u eeuwen aan wilt besteden, dus laat ons het harde werk voor u doen. We verbeteren onze service voortdurend om de kleine dingen toe te voegen die het gebruik van ConsuAdvies.nl zo snel en gemakkelijk mogelijk maken.

Met wie werkt ConsuAdvies.nl samen?

We werken samen met de meeste van de beste providers in  Nederland om geweldige deals voor je te vinden. Onze zoekopdrachten omvatten niet elke afzonderlijke aanbieder op de markt – een zeer klein aantal meldt zich af voor alle vergelijkingssites, of sommige diensten die we aanbieden en andere voldoen niet aan de strikte partnercriteria die we gebruiken om onze klanten te beschermen.

Voor tariefvergelijking elektriciteit en gas werken wij samen met de meeste energieleveranciers die u via ons kunt schakelen. We geven klanten ook de mogelijkheid om een ​​bredere kijk op de markt te zien. Sommige energieleveranciers kiezen er bijvoorbeeld voor om hun tarieven niet beschikbaar te stellen via vergelijkingssites. Daarom kunnen we u niet naar alle beschikbare tarieven laten overstappen.